Produkty pro sterkovací prostředky do pračky (3)

Kukuřičný nebo pšeničný škrob - přírodní nebo modifikovaný, s a bez E-čísla

Kukuřičný nebo pšeničný škrob - přírodní nebo modifikovaný, s a bez E-čísla

nativní nebo modifikovaný, s a bez E-čísla -Maizová nebo pšeničná škrob -nativní nebo modifikovaný, s a bez E-čísla -v baleních po 20-25 kg - PE pytlích nebo papírových pytlích -na euro nebo průmyslových jednorázových paletách -také jako sypký / hromadný materiál v silozavě -certifikované zboží - non GMO - Halal a Košer
Bramborový škrob - (Přírodní) bramborový škrob

Bramborový škrob - (Přírodní) bramborový škrob

Bramborový škrob se používá jako zahušťovadlo v různých potravinářských výrobcích, včetně polévek, omáček a pečiva. Jeho schopnost vázat vodu je v tomto ohledu výhodou pro potravinářský průmysl a vývoj produktů. Bramborový škrob se také používá jako pojivo při výrobě klobás a jako stabilizátor v mléčných výrobcích. Bramborový škrob může být použit v následujících produktech: Těsto jako chléb, těstoviny, sušenky, a také v dalších produktech jako jsou cukrovinky, konzervovaná zelenina, masné výrobky, hotová jídla a jako krmivo pro zvířata.
CAVITHERM Vařič škrobu - Skladování škrobu, Disperze škrobu, Vařič škrobu

CAVITHERM Vařič škrobu - Skladování škrobu, Disperze škrobu, Vařič škrobu

Jet-Kočka pro Výrobu Škrobového Lepidla pro Papírenský Průmysl Skladování Škrobu: Big-Bag / Silo Škrobový Kotel: Termochemický / Enzymatický